top of page
banner.png
LIVSKOMPASSEN
Ett coachprogram i appen PocketCoach av Studio Molodi. 
Identifiera, planera och lev ditt bästa möjliga liv.

Välkommen till MOLODI´S coachprogram Livskompassen.

En möjlighet att skapa din egen kristallklara vision av den personen du vill vara och vilket liv du vill leva. Ett 4-veckors program där vi tillsammans kommer jobba från ax till limpa för att klargöra din vision och plan för att leva ett liv som känns lika bra som det ser ut.

Livskompassen ger dig möjlighet att på ett strukturerat sätt, steg för steg och skapa en tydlig vision om vad du vill i livet.
En kompass för ditt liv helt enkelt.
 

 

Den här kursen hjälper dig att:

 • Hitta tillbaka till livsglädje och engagemang i vardagen

 • Njuta av större mening både i ditt privata och ditt professionella liv

 • Känna att du har makten att påverka ditt liv i rätt riktning

 • Hitta tillbaka till dig själv och våga ta kliv i rätt riktning

 • Hitta din passion och identifiera vad som driver dig framåt

 • Ta reda på vad du har för drömmar

 • Hitta din kreativa glöd igen

 • Få syn på vad för liv du vill leva & lägga upp en plan för att ta dig dit

 

Vi vill hjälpa dig att bli klar över din vision inom olika områden i ditt liv och att ta ut riktningen på din livsresa genom att kalibrera din personliga kompass.

VEM

Den här kursen är för dig som behöver kalibrera om din kompass, kanske efter en större livsförändring. Den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Den här kursen är för dig som vill upptäcka vad som är viktigt i livet och ta nya modiga steg på din resa.

HUR

Ryggraden i den här kursen är appen PocketCoach som är skapad för dig av Studio Molodi. I appen, som du kan använda både från din dator, surfplatta och telefon, får du veckovis nya lektioner att se, lyssna till och göra uppgifter utifrån. 

VAR

Från bekvämligheten i ditt eget hem via appen PocketCoach och via zoom.

NÄR

Livskompassen är en 4-veckors kurs. Förutom videor, ljud och text i appen får du fyra stycken gemensamma tillfällen där du får möjlighet att ställa frågor, dela insikter och få guidning i ditt eget arbete. 

RESULTAT

När kursen är klar kommer du fått hjälp med

 • Kartlägga dina värderingar och livsintentioner

 • Ta reda på vad som är viktigt på riktigt, för dig

 • Identifiera vad som ger dig livsglädje i både det privata och professionella

 • Identifiera dina drivkrafter och veta hur du ska leva ut dem

 • Identifiera vad som skaver i ditt liv och vilka förändringar som krävs

 • Ta reda på vilka sammanhang och relationer som fyller på din energi

 • Definiera en tydlig personlig livskompass för din riktning i livet

 • Börja implementera små förändringar i vardagen som ger stora resultat

DIN INSATS

Ju mer du investerar, ju mer får du ut. Avsätt tid för att ta till dig materialet i lektionerna, gör uppgifterna och ta tid att reflektera över dina insikter. Tidigare deltagare lyfter fram vikten av att dela med sig av sin resa till andra, de beskriver det som en handling som ökar värdet av utbildningen, planera in tid att vara med på de gemensamma tillfällena.


PRIS: 13.500 ex. moms.
 

KURSTART

Nästa kurstillfälle: Hösten 2024
Gör en intresseanmälan till nästa kursstart nedan så kontaktar vi dig när anmälan är öppen. Intressenamälan är inte bindande. 

Erbjudande fram till 31 maj! [För att ta del av erbjudandet, lyssna på avsnitt 10 av Molodi Podcast: Livsdesign, Karriär]

Välkommen!

Sagt om livskompassen
"Verkligen klart å tydligt å proffsigt, var rädd att det skulle kännas lite konstlat å jobba i en app men det gör det ej! Håller på med uppgiften, det ä spännande men också jobbigt, mycket tankar ska processas, men det känns bra att ta det på allvar."

"Att ha en personlig vision har för mig skapat en stark känsla av syfte och riktning i mitt liv."

"Det kändes skönt att på ett strukturerat sätt få stanna upp och fundera på vad jag vill här i livet, vad som är viktigt för mig och om jag lever efter det."

"Programmet kändes roligt och effektivt"

 

"Fascinerad av enkelheten i produkten, att tillsynes så enkla övningar övningar fick mig att tänka så djupa tankar"

FAQ

För vem är Livskompassen?

Kursen är till för dig som vill etablera din egen unika utgångspunkt i livet en gång för alla. Den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Den här kursen är för dig som vill upptäcka vad som är viktigt i livet och ta nya modiga steg på din resa för att förändra ditt liv i rätt riktning.

Hur går programmet till och hur ser upplägget ut?

Livskompassen är ett digitalt program där du under fyra veckor får konkret guidning i att ta fram eller kalibrera om din egen personliga livskompass. Du får tillgång till videos, audiofiler och arbetsark via MOLODI´s egen app Pocket coach där du i egen takt lyssnar, tittar och gör övningarna i varje modul i egen takt. Varje tisdag kl 20.00 möter du Moa och de andra deltagarna LIVE på Zoom där du får möjlighet att ställa frågor, dela insikter och få guidning i ditt eget arbete. Vi tar upp vanliga frågeställningar kring övningarna och fördjupar ditt eget arbete som du gör under veckorna. Om du skulle missa något tillfälle kan du alltid titta/lyssna i efterhand då varje tillfälle spelas in. Allt material och övningar får du fortsatt tillgång till även efter avslutat program.

 

Läs mer och få svar på alla vanliga frågor om kursen här

_81A9736_edited.jpg
bottom of page