top of page
banner.png
FAQ - LIVSKOMPASSEN

När startar programmet Livskompassen?

Lanseringsomgången av programmet Livskompassen startar torsdagen den 7:e november med att du får en introduktionsfilm via mailen som du tittar på och sedan gör modul nummer ett via Molodis egen app Pocket Coach. Programmet pågår i fyra veckor. Du startar en vecka med att göra en modul självständigt för att sedan avslutas i ett veckovis livemöte via zoom tillsammans med alla deltagare. 

När kan jag anmäla mig?

Du kan anmäla dig redan nu till lanseringsomgången av Livskompassen och anmälan stänger den 2:a november kl 23.00. 

För vem är Livskompassen?

Kursen är till för dig som vill etablera din egen unika utgångspunkt i livet en gång för alla. Den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Den här kursen är för dig som vill upptäcka vad som är viktigt i livet och ta nya modiga steg på din resa för att förändra ditt liv i rätt riktning.

Hur går programmet till och hur ser upplägget ut?

Livskompassen är ett digitalt program där du under fyra veckor får konkret guidning i att ta fram eller kalibrera om din egen personliga livskompass. Du får tillgång till videos, audiofiler och arbetsark via MOLODI´s egen app Pocket coach där du i egen takt lyssnar, tittar och gör övningarna i varje modul i egen takt. Varje tisdag kl 20.00 möter du Moa och de andra deltagarna LIVE på Zoom där du får möjlighet att ställa frågor, dela insikter och få guidning i ditt eget arbete. Vi tar upp vanliga frågeställningar kring övningarna och fördjupar ditt eget arbete som du gör under veckorna. Om du skulle missa något tillfälle kan du alltid titta/lyssna i efterhand då varje tillfälle spelas in. Allt material och övningar får du fortsatt tillgång till även efter avslutat program. 

Hur laddar jag ner appen Pocket Coach?

Strax innan kursstart finns appen PocketCoach by MOLODI att ladda hem via Google play och App Store. Du får ett informationsmail om hur, var och när det är dags. 


Jag vet inte vad jag vill - är Livskompassen rätt för mig?
JA! Programmet är designat för dig som just vill ta reda på vad du vill och vad du längtar efter i livet. Efter avslutat program kommer du ha koll på vad som är viktigt på riktigt för dig och hur du skall leva mer av det i din vardag. 


Hinner jag verkligen kalibrera om mitt liv på 4 veckor?

Efter alla år av erfarenhet har vi landat i att 4 veckor är vad som krävs för att ta fram kärnan. När andra program erbjuder ramverk för livsplanering skapar vi här själva navigationsinstrumentet för att fylla ramverket. Din Livskompass är klar efter fyra veckor och då har du vad du behöver för att skapa en livsplan. Tidigare deltagare upplevde att de till synes enkla övningarna ledde till förvånansvärt djupa funderingar och insikter. Livskompassen är ett verktyg som du återkommer till igen och igen och igen och kan Fördjupas resten av livet.


Det är mycket nu, vad behöver jag investera i form av tid?
Du tittar, lyssnar och gör övningarna i din egen takt när det passar dig. Hela programmet med allt material blir tillgängligt för dig redan vid kursstarten den 7:e november. Blocka 2,5 timmar i veckan för eget arbete och reflektion. En timme i veckan ses vi i tillsammans på zoom.

Jag vet redan nu att jag kommer missa ett gemensamt tillfälle, hur skall jag tänka?
Om du missar något tillfälle kan du alltid titta/lyssna ikapp när du kan. Varje gemensamt tillfälle spelas in och görs tillgängligt för dig som inte kunde vara med. Hinner du inte göra övningarna som tänkt i varje modul är du ändå välkommen att vara med, det brukar ändå berika.

Om jag behöver stöd under kursens gång, kommer jag att få det?
Ja, i programmet Livskompassen kommer du under de fyra liveträffarna att ha möjlighet att ställa frågor direkt till Moa och du kommer dessutom att få möjlighet att bolla frågor och funderingar med andra som precis som du skapar sin personliga kompass. Tidigare deltagare har upplevt det som värdefullt att få ta del av andras resa parallellt med den egna. Tro det eller ej men att aktivt delta på dessa fyra träffar gör skillnad och fördjupar dina egna personliga insikter och lärdomar. 

 

Vad händer med materialet när kursen är slut?
Du har fortsatt tillgång till allt material i programmet via appen Pocket Coach i hela 12 månader, så du har gott om tid att titta och lyssna på alla övningar, till och med flera gånger.

Kan jag betala via företaget?
Japp - Du kan välja att betala direkt via hemsidan eller be om en faktura. Skicka din förfrågan HÄR 


Sista dagen för att anmäla mig?

Torsdag den 2:a november kl.23 stänger vi antagningen för den här gången. 

 

Vad kostar det?

Ordinarie pris för programmet är 13.500 kr ex moms 

Just nu har vi ett lanseringserbjudande och du har just nu den unika möjligheten att boka din plats för endast 11.475 kr ex. moms.(Hurra!)

Hur betalar jag?

Direkt via hemsidan HÄR eller klicka HÄR för att be om en faktura. 

När öppnar nästa tillfälle av Livskompassen?
I dagsläget är inga nya datum satta

 

Om jag ångrar mig?

Din anmälan är bindande. När du köper den här digitala produkten samtycker du till att ingen ångerrätt ingår enligt lagen om distansavtal.

_81A9736_edited.jpg
bottom of page