top of page
MOLODI Logo Green.png

OM

Vår mission är att skapa fler lyckliga miljonärer. Att hjälpa dig som har fått mycket pengar fort att må så bra som möjligt i din nya situation och leva i synk med dina värderingar och vem du är.

Vi vill att alla miljonärer skall ha kunskap, större förståelse och respekt för vad det innebär att bli ekonomiskt oberoende. När du har större kunskap och förståelse för din egen situation kan pengar bli den resurs för dig i livet som den var tänkt att vara och inte bara en källa till oror, ångest och tvivel.

 

Till oss kommer du för att skapa ett liv som känns lika bra som det ser ut. Millionaire mindset handlar om att ha en god förståelse för de egna relationen till pengar och att skapa ett eget navigeringssystem för att alltid kunna ta ut den egna kursen oavsett om det handlar om stora livsval, hur du skall placera och förvalta ditt kapital eller hur du strukturerar din vardag. Alla kan lära sig att bli bekväm med de egna ekonomiska tillgångarna. Med ett sett strukturerade övningar tar vi fram din individuella plan och väg framåt så att du får förutsättningarna att känna dig tillfreds och må bra i alla områden i livet- så att du kan må så bra som möjligt i din nya ekonomiska situation i livet.

 

Vi hjälper dig att etablera din egen personliga kompass, få ökad förståelse för vad det innebär att vara nybliven miljonär,  ger dig ett ramverk för att skapa en livsplan och guidar dig genom övergångsfas i livet.

 

Det kan vara svårt att känna sig lugn och harmonisk när allt man tog för givet plötsligt har ändrats drastiskt.

 

Fokus på plötslig rikedom och livsövergångar

STUDIO MOLODI startades av Moa Diseborn 2010. Moa Diseborn är beteendevetare, ICF-certifierad coach och har sedan 2014 arbetat både i Sverige och i England med personer som fått mycket pengar fort, så kallat sudden wealth / sudden money.

 

”Att möta personer som av de finansiella rådgivarna betecknas som utra high networth lärde mig att på inget sätt skiljer sig från en mer negativ laddad kris i livet. Att snabbt bli mycket rik är en kris på samma sätt som ett plötsligt sjukdomsbesked, att bli uppsagd från jobbet eller annan abrupt förändring i livet. I dag har vi ett väldigt gott ramverk av övningar för att vaska fram och stabilisera den personliga kompassen som är ett oerhört viktigt och givande verktyg att använda för att skapa balans och välbefinnande i livet, egentligen oavsett livssituation. Det alla som snabbt och plötsligt fått en stor summa pengar delar med varandra är att de går igenom en livsövergång. Livet som man kände det existerar inte längre och ”nytt normalt” har ännu inte etablerats. Det är ännu en nyckel att känna till och förstå livsövergångar bättre för att på ett mer balanserat och medvetet sätt skapa en ny vardag, ett nytt normalt”.

JOBBA MED OSS

Genom vår app Pocketcoach har du tillgång till alla våra utbildningar direkt i fickan. Har du inte arbetat med Moa tidigare vill vi att du gör kursen livskompassen först. Därefter är du välkommen att boka privata coachingsessioner med Moa som ett komplement för att fördjupa dina insikter och din personliga utvecklingsresa.

 

Redan klient?
Boka ditt privata coachsamtal här.

För dig som önskar bli klient.

Discovery-session. Ett telefonsamtal på 30 minuter med Moa. Vi går igenom din situation just nu och vad du önskar få hjälp med. Boka discovery-session här. 

_81A9736_edited.jpg
bottom of page