top of page
banner.png
DISCOVERY-SESSION

Känner du att det är något som skaver i livet men du vet inte hur du ska ta dig an det? Är du nyfiken på att bli coachad av Moa men behöver mera information och bekräftelse på om det är rätt steg för dig att ta just nu? Då ska du boka in en discovery-session.

 

Vad är en Discovery-session?

I en discovery-session möter du Moa i ett 30 minuters zoom-samtal. I samtalet går vi igenom din nuvarande situation och vad du önskar få stöd med. Du kommer få värdefulla förslag på hur du går vidare och om Livskompassen eller individuell coaching är rätt för dig.

 

Vad händer efter vår Discovery-session?

Du förbinder dig inte till något genom att boka en discovery-session och du väljer själv huruvida du vill gå vidare och boka individuell coaching av Moa eller om du vill anmäla dig till programmet Livskompassen. Om du väljer att gå vidare med något av dessa alternativ drar vi av kostnaden för discovery-session på kurs- eller coachingkostnaden.

BOKA EN DISCOVERY SESSION

Den här kursen är för dig som behöver kalibrera om din kompass, kanske efter en större livsförändring. Den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Ett 4-veckors program där vi tillsammans kommer jobba från ax till limpa för att klargöra din vision och plan för att leva ett liv som känns lika bra som det ser ut. En kompass för ditt liv helt enkelt.

Sagt om livskompassen
"Att ha en personlig vision har för mig skapat en stark känsla av syfte och riktning i ditt liv."

"Det kändes skönt att på ett strukturerat sätt få stanna upp och fundera på vad jag vill här i livet, vad som är viktigt för mig och om jag lever efter det."

"Programmet kändes roligt och effektivt "Fascinerad av enkelheten i produkten, att tillsynes så enkla övningar övningar fick mig att tänka så djupa tankar"


LÄS MER

LIVSKOMPASSEN
LIVSKOMPASSEN.png
_81A9736_edited.jpg
bottom of page