person-in-white-long-sleeve-shirt-while-
COACHINGPROGRAM
LIVSPLAN
Att skapa ett liv som känns lika bra som det ser ut

Livet rullar på bra och har funkat hittills men något skaver. Du har gjort ungefär som de flesta, eller i alla fall som mamma tyckte. Men nu är det något som fattas dig. Har du verkligen levt ditt liv på dina villkor? Det är med andra ord dags att du skapar en livsplan. Baserat på den du är, vad som är viktigt för dig, vad du vill och önskar få uppleva i livet. Det här är ett upplägg för dig. I detta upplägg får du ett tydligare grepp om vem du är, vad du vill och en plan för hur du skall ta dig dit. Du har fått stöd att ta dig bortom den punkt där du normalt hade stannat själv och du har fått verktyg att coacha dig själv till framgång på dina villkor.

 

TRANSIT
Stöd och strategier för att ta dig igenom livsövergångar

Du är i en förändringsfas. Du kanske har ärvt en större summa pengar, sålt ditt bolag, skall gifta dig, flytta till en annan del av landet/världen eller alla ovannämnda på en och samma gång. Detta är en fantastisk tidpunkt att trycka på reset-knappen, stanna upp för att kalibrera kompassen. Livsövergångar är något som återkommer under livet, i stort och smått. Det enda vi egentligen vet om livet är att det är oförutsägbart och i ständig förändring. Oavsett om det gäller att sälja ditt företag, byta karriär eller ta steget att gå i pension är det en tid av förändring, en övergång till en ny fas. Genom coachande samtal får du stöd att finna stadig grund i dina egna värderingar och prioriteringar i en tid som ofta kan upplevas som turbulent.

I detta upplägg kartlägger och sammanställer vi din personliga kompass. Detta blir din personliga plan att navigera utifrån. Du får en god förankring i dig själv som ger gott stöd i beslut som skall tas, nya riktningar att följa. Du får stöd att hantera både förväntade och oväntade förändringar under denna period. 
 

Redo för att ta stöd i din förändringsfas? Eller vill du skapa förändring?! Boka en fri Discovery session och upptäck vad Life transition coaching kan göra för dig. 

 

LYCKLIG & RIK
En Plan för ditt lyckliga och rika liv

Lycklig eller rik? Vad väljer du? Faktum är att du kan få båda. Vi umgås ofta med tanken att det är det ena eller det andra som gäller. Men tänk om vi har haft fel hela tiden, vi kan få både och!

 

I detta upplägg kartlägger vi din relation till pengar, ökar ditt ekonomiska EQ och sätter planen i verket om ditt Lyckliga och Rika liv.

 

hot-air-balloons-in-the-sky-3879070.jpg
I EN FÖRÄNDRINGSFAS?

BOKA EN FRI DISCOVERY SESSION