top of page
PocketCoach - Co-founding medlem
LIVSKOMPASSENEtt coachprogram i appen PocketCoach av Studio Molodi. 
Identifiera, planera och lev ditt bästa möjliga liv.

Välkommen till MOLODI´S coachprogram Livskompassen.

En möjlighet att skapa din egen kristallklara vision av den personen du vill vara och vilket liv du vill leva. Ett 7-veckors program där vi tillsammans kommer jobba från ax till limpa för att klargöra din vision och plan för att leva ett liv som känns lika bra som det ser ut.

 

Livskompassen ger dig möjlighet att på ett strukturerat sätt, steg för steg och skapa en tydlig vision om vad du vill i livet. En karta för ditt liv helt enkelt.
 

 

Den här kursen hjälper dig att:

  • Skapa framgång på dina egna villkor

  • Uppleva större frihet

  • Att få mer makt i ditt eget liv och i samhället i stort

  • Njuta av större mening både i ditt privatliv och ditt professionella liv

  • Att gå från att överleva till att blomstra i ett liv som du älskar

 

Vi vill hjälpa dig att bli klar över din vision inom olika områden i ditt liv och att ta ut riktningen på din livsresa genom att kalibrera din personliga kompass.

VEM

Den här kursen är för dig som behöver kalibrera om din kompass, kanske efter en större livsförändring, den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Den här kursen är för dig som vill upptäcka vad som är viktigt i livet tillsammans med andra och ta nya modiga steg på din resa.

HUR

Ryggraden i den här kursen är appen PocketCoach som är skapad för dig av Studio Molodi. I appen, som du kan använda både från din dator, surfplatta och telefon, får du veckovis nya lektioner att se, lyssna till och göra uppgifter utifrån. Varje vecka har du möjlighet att ta del i ett gruppcoaching samtal kring veckans ämnen via zoom där du får möjlighet att både tala med dina kurskamrater och att ställa frågor till Moa och Aaron Diseborn.

VAR

Från bekvämligheten i ditt eget hem via appen PocketCoach och via zoom.

NÄR

Livskompassen är en 7-veckors kurs. Nästa coachprogram startar den 19 april. Varje vecka på onsdagar klockan 20-21 är du inbjuden till ett zoom-möte som leds av Moa & Aaron Diseborn där du får möjlighet att ställa frågor och dela insikter både med Moa och Aaron samt med de övriga deltagarna.

RESULTAT


När kursen är klar kommer du ha

  • Skapat din personliga kompass eller kalibrerat din redan befintliga dito

  • Lärt dig hur du använder din personliga kompass i vardagen

  • Har en klar bild av vem du är och vad du vill göra mer av

  • Har en tydlig förståelse för vilka känslor du vill ha oftare

  • Ha en kristallklar plan för hur du vill att ditt liv skall se ut

 

DIN INSATS

Ju mer du investerar, ju mer får du ut. Avsätt tid för att ta till dig materialet i lektionerna, gör uppgifterna och ta tid att reflektera över dina insikter. Vikten av att dela med sig av sin resa till andra är en handling som ökar värdet av utbildningen, planera in tid att vara med på de gemensamma coachtillfällena.

Du får som co-founding medlem 5.800:- rabatt på programmet. Ditt pris för coachprogrammet är 6.200 ink. moms (ordinarie pris: 12.000:-).

Den betaltjänst vi använder tar betalt i EUR och det dras 552 EUR vid ditt köp. Viss marginell variation i debiterat SEK belopp kan därför förekomma beroende på exakt växelkurs.
 

Appen PocketCoach lanseras om ett par månader i Google Play och App Store, men du får en exklusiv förtur och chans att påverka det slutgiltiga utformandet av den. Om du har frågor eller funderingar på om detta är rätt program för dig just nu är du välkommen att boka in en Discoverysession med Moa, eller anmäl dig direkt till Livsplan co-founding programmet. När du anmäler dig skapar du också ett konto i den app vi kommer använda under programmet.

 

Välkommen!

 

COACHINGPROGRAM
LIVSPLAN
Att skapa ett liv som känns lika bra som det ser ut

Livet rullar på bra och har funkat hittills men något skaver. Du har gjort ungefär som de flesta, eller i alla fall som mamma tyckte. Men nu är det något som fattas dig. Har du verkligen levt ditt liv på dina villkor? Det är med andra ord dags att du skapar en livsplan. Baserat på den du är, vad som är viktigt för dig, vad du vill och önskar få uppleva i livet. Det här är ett upplägg för dig. I detta upplägg får du ett tydligare grepp om vem du är, vad du vill och en plan för hur du skall ta dig dit. Du har fått stöd att ta dig bortom den punkt där du normalt hade stannat själv och du har fått verktyg att coacha dig själv till framgång på dina villkor.

 

TRANSIT
Stöd och strategier för att ta dig igenom livsövergångar

Du är i en förändringsfas. Du kanske har ärvt en större summa pengar, sålt ditt bolag, skall gifta dig, flytta till en annan del av landet/världen eller alla ovannämnda på en och samma gång. Detta är en fantastisk tidpunkt att trycka på reset-knappen, stanna upp för att kalibrera kompassen. Livsövergångar är något som återkommer under livet, i stort och smått. Det enda vi egentligen vet om livet är att det är oförutsägbart och i ständig förändring. Oavsett om det gäller att sälja ditt företag, byta karriär eller ta steget att gå i pension är det en tid av förändring, en övergång till en ny fas. Genom coachande samtal får du stöd att finna stadig grund i dina egna värderingar och prioriteringar i en tid som ofta kan upplevas som turbulent.

I detta upplägg kartlägger och sammanställer vi din personliga kompass. Detta blir din personliga plan att navigera utifrån. Du får en god förankring i dig själv som ger gott stöd i beslut som skall tas, nya riktningar att följa. Du får stöd att hantera både förväntade och oväntade förändringar under denna period. 
 

Redo för att ta stöd i din förändringsfas? Eller vill du skapa förändring?! Boka en fri Discovery session och upptäck vad Life transition coaching kan göra för dig. 

 

LYCKLIG & RIK
En Plan för ditt lyckliga och rika liv

Lycklig eller rik? Vad väljer du? Faktum är att du kan få båda. Vi umgås ofta med tanken att det är det ena eller det andra som gäller. Men tänk om vi har haft fel hela tiden, vi kan få både och!

 

I detta upplägg kartlägger vi din relation till pengar, ökar ditt ekonomiska EQ och sätter planen i verket om ditt Lyckliga och Rika liv.

 

hot-air-balloons-in-the-sky-3879070.jpg
I EN FÖRÄNDRINGSFAS?

BOKA EN FRI DISCOVERY SESSION
MASTERMIND RETREAT

Välkommen till ett varmt sammanhang på vackra Villa Sandudden där du får möjlighet att planera ditt bästa liv. Vi har gjort ett upplägg och genomförande som passar din individuella ingångsnivå oavsett var du befinner dig, ett första steg i navigationen eller en chans att ställa skärpan ytterligare. Det är inte försent att norpa en av de få återstående platserna. Vi har valt att förlägga denna retreat på Villa Sandudden, en exklusiv och avskild plats för att ge dig förutsättningen att helt och hållet fokusera på din egen process och din resa bortom var du normalt hade stannat upp på egen hand. 


MOLODI Mastermind Retreat är en möjlighet för dig att stanna upp, pausa och kalibrera din personliga kompass för att nå största möjliga framsteg det kommande året. Under dagarna ägnar vi också tid åt att skapa kontakt med de andra deltagarna och utöka ditt nätverk, masterminda kring ditt företagande/karriär och visionera om hur nästa version av din livsplan ser ut. För du vet, vi skapar inte en ekonomisk plan som vi sedan försöker bygga ett liv kring. Vi sätter livsplanen i centrum och använder sedan ekonomin för att accelerera dina livsmål! 
Datum & pris: 8-9 september 2023, 13.200kr ex.moms


Reservera din plats redan i dag – anmäl dig i formuläret nedan!

Du är anmäld!
Faktura och mer info kommer till den e-post du angivit!

Villa-Udden-vy-low-res-1536x1024-494630147.png
Orangeriet-konferens-vy-2-low-res--1024x683-489085815.png
MASTERMIND RETREAT.png
bottom of page