top of page
person-in-white-long-sleeve-shirt-while-
MASTERMIND RETREAT

Välkommen till ett varmt sammanhang på vackra Villa Sandudden där du får möjlighet att planera ditt bästa liv. Vi har gjort ett upplägg och genomförande som passar din individuella ingångsnivå oavsett var du befinner dig, ett första steg i navigationen eller en chans att ställa skärpan ytterligare. Det är inte försent att norpa en av de få återstående platserna. Vi har valt att förlägga denna retreat på Villa Sandudden, en exklusiv och avskild plats för att ge dig förutsättningen att helt och hållet fokusera på din egen process och din resa bortom var du normalt hade stannat upp på egen hand. 


MOLODI Mastermind Retreat är en möjlighet för dig att stanna upp, pausa och kalibrera din personliga kompass för att nå största möjliga framsteg det kommande året. Under dagarna ägnar vi också tid åt att skapa kontakt med de andra deltagarna och utöka ditt nätverk, masterminda kring ditt företagande/karriär och visionera om hur nästa version av din livsplan ser ut. För du vet, vi skapar inte en ekonomisk plan som vi sedan försöker bygga ett liv kring. Vi sätter livsplanen i centrum och använder sedan ekonomin för att accelerera dina livsmål! 
Datum & pris: 8-9 september 2023, 13.200kr ex.moms


Reservera din plats redan i dag – anmäl dig i formuläret nedan!

Du är anmäld!
Faktura och mer info kommer till den e-post du angivit!

Villa-Udden-vy-low-res-1536x1024-494630147.png
Orangeriet-konferens-vy-2-low-res--1024x683-489085815.png
MASTERMIND RETREAT.png
COACHINGPROGRAM
LIVSPLAN
Att skapa ett liv som känns lika bra som det ser ut

Livet rullar på bra och har funkat hittills men något skaver. Du har gjort ungefär som de flesta, eller i alla fall som mamma tyckte. Men nu är det något som fattas dig. Har du verkligen levt ditt liv på dina villkor? Det är med andra ord dags att du skapar en livsplan. Baserat på den du är, vad som är viktigt för dig, vad du vill och önskar få uppleva i livet. Det här är ett upplägg för dig. I detta upplägg får du ett tydligare grepp om vem du är, vad du vill och en plan för hur du skall ta dig dit. Du har fått stöd att ta dig bortom den punkt där du normalt hade stannat själv och du har fått verktyg att coacha dig själv till framgång på dina villkor.

 

TRANSIT
Stöd och strategier för att ta dig igenom livsövergångar

Du är i en förändringsfas. Du kanske har ärvt en större summa pengar, sålt ditt bolag, skall gifta dig, flytta till en annan del av landet/världen eller alla ovannämnda på en och samma gång. Detta är en fantastisk tidpunkt att trycka på reset-knappen, stanna upp för att kalibrera kompassen. Livsövergångar är något som återkommer under livet, i stort och smått. Det enda vi egentligen vet om livet är att det är oförutsägbart och i ständig förändring. Oavsett om det gäller att sälja ditt företag, byta karriär eller ta steget att gå i pension är det en tid av förändring, en övergång till en ny fas. Genom coachande samtal får du stöd att finna stadig grund i dina egna värderingar och prioriteringar i en tid som ofta kan upplevas som turbulent.

I detta upplägg kartlägger och sammanställer vi din personliga kompass. Detta blir din personliga plan att navigera utifrån. Du får en god förankring i dig själv som ger gott stöd i beslut som skall tas, nya riktningar att följa. Du får stöd att hantera både förväntade och oväntade förändringar under denna period. 
 

Redo för att ta stöd i din förändringsfas? Eller vill du skapa förändring?! Boka en fri Discovery session och upptäck vad Life transition coaching kan göra för dig. 

 

LYCKLIG & RIK
En Plan för ditt lyckliga och rika liv

Lycklig eller rik? Vad väljer du? Faktum är att du kan få båda. Vi umgås ofta med tanken att det är det ena eller det andra som gäller. Men tänk om vi har haft fel hela tiden, vi kan få både och!

 

I detta upplägg kartlägger vi din relation till pengar, ökar ditt ekonomiska EQ och sätter planen i verket om ditt Lyckliga och Rika liv.

 

hot-air-balloons-in-the-sky-3879070.jpg
I EN FÖRÄNDRINGSFAS?

BOKA EN FRI DISCOVERY SESSION
bottom of page