top of page
_81A9736_edited.jpg
POCKETCOACH

Genom vår app Pocketcoach har du tillgång till alla våra utbildningar direkt i fickan.

Har du inte arbetat med Moa tidigare vill vi att du gör kursen livskompassen först. Därefter är du välkommen att boka privata coachingsessioner med Moa som ett komplement för att fördjupa dina insikter och din personliga utvecklingsresa.

 

Redan klient?
Boka ditt privata coachsamtal här.

För dig som önskar bli klient.

Discovery-session. Ett telefonsamtal på 30 minuter med Moa. Vi går igenom din situation just nu och vad du önskar få hjälp med. Boka discovery-session här. 

Ladda ner appen

Pocketcoach här

icons8-apple-logo-50.png
icons8-google-play-50.png
LIVSKOMPASSEN

Den här kursen är för dig som behöver kalibrera om din kompass, kanske efter en större livsförändring. Den är för dig som vill få en tydligare bild av vem du är och vad du vill just nu. Ett 4-veckors program där vi tillsammans kommer jobba från ax till limpa för att klargöra din vision och plan för att leva ett liv som känns lika bra som det ser ut. En kompass för ditt liv helt enkelt.

Sagt om livskompassen
"Att ha en personlig vision har för mig skapat en stark känsla av syfte och riktning i ditt liv."

"Det kändes skönt att på ett strukturerat sätt få stanna upp och fundera på vad jag vill här i livet, vad som är viktigt för mig och om jag lever efter det."

"Programmet kändes roligt och effektivt"

"Fascinerad av enkelheten i produkten, att tillsynes så enkla övningar övningar fick mig att tänka så djupa tankar"


LÄS MER

LIVSKOMPASSEN.png
COACHING - Som komplement till våra program kan du också boka en personlig coaching. Låt oss tillsammans skapa en plan för ett liv som känns lika bra som det ser ut. 

Ditt liv rullar på bra och har funkat rätt bra hittills men något skaver. Du har gjort ungefär som de flesta, eller i alla fall som mamma tyckte. Men nu är det något som fattas dig. Har du verkligen levt ditt liv på dina villkor? Det är med andra ord dags att du skapar en livsplan. Baserat på den du är, vad som är viktigt för dig, vad du vill och önskar få uppleva i livet. Låt oss tillsammans få ett tydligare grepp om vem du är, vad du vill och en plan för hur du skall ta dig dit. Låt oss ge dig stöd att gå bortom den punkt där du normalt hade stannat. Lär dig verktyg att coacha dig själv till ett liv i balans på dina villkor.

BOKA EN DISCOVERY SESSION
_81A9736_edited.jpg
bottom of page