top of page
banner.png
Moa hjälpte mig att reda ut och definiera vad det egentligen
var jag ville skapa. Det gjorde att jag fick en riktning.

"När jag började hos Moa så var jag väldigt frustrerad, mitt företagande och privatliv kändes inte som jag ville att det skulle kännas. Det gjorde att jag satt fast i tankarna och inte kom på sätt där jag kunde komma vidare.

 

Moa hjälpte mig att reda ut och definiera vad det egentligen var jag ville skapa. Det gjorde att jag fick en riktning, och att ”praoa” på det livet jag ville ha gjorde att jag fick momentum. Denna kombination var så värdefull. Hon hjälpte mig dessutom att höja ribban genom att utmana mig i vad jag trodde var möjligt!"

Jag har fått större fokus.

"Under coaching sessionerna och självreflektionerna har jag fått större klarhet i vad som är viktigt i mitt liv, och vilka konkreta steg jag ska ta för att nå mina mål. Jag har fått större fokus, och ett övergripande lugn inför livets utmaningar."

Moa har en fantastisk förmåga att sätta ord på allt jag tänker och jag känner mig alltid så otroligt lättad och positiv i sinnet efter att jag pratat med henne.

"Jag har hållit Moa som min "hemliga kompis" för jag tror fortfarande att jag måste klara allt själv och behöver fortfarande jobba på allt som har med skuld och skam att göra, vilket Moa förstod från start. Där jag kommer ifrån så skaffar man sig inte en coach..

 

Moa har en fantastisk förmåga att sätta ord på allt jag tänker och jag känner mig alltid så otroligt lättad och positiv i sinnet efter att jag pratat med henne.  Är Moa för evigt tacksam över att jag fått mera skinn på näsan och inser mitt eget värde på ett helt annat sätt än tidigare. Tack vare Moa tycker jag att det är härligt att stå upp för mig själv."

_81A9736_edited.jpg
bottom of page