top of page
Sök
  • Skribentens bildMoa

Börja innan du är redo!

När man skall ta sig för något nytt är det vanligt att känna prestationsångest. Det gör även jag. Men jag vet också att när jag känner den där välbekanta, obekväma känslan att det faktiskt också är ett tecken på att jag har vågat mig utanför min egen komfortzon. En vanlig tanke hos mig, när jag skall göra något för första gången, är att jag minsann borde vara lika bra på det som om att jag redan gjort det minst tio gånger. En omöjlig ekvation, jag vet, men så låter den där lilla dialogen i mitt huvud. Så för att utmana mig själv har jag har en devis, som jag följer så gott jag vågar, nämligen att alltid börja innan jag är redo. Så i dag vill jag dela med mig av nyheten att Studio MOLODI har blivit med podd. Jo det är sant! Med mod, ovan devis och med stöd av bland annat Aaron (som även är en del av podden) går den nu live. Yay!

Podden släpps söndagkvällar jämna veckor och handlar om utveckling, framgång och lycka. Och såklart pratar vi prestationsångest om att börja innan man är redo i första avsnittet.

En bidragande orsak till detta tillblivande är att jag har haft glädjen att vid ett flertal tillfällen få gästa podden RikaTillsammans. En podd där du varje vecka får tips, allmänna råd, verktyg och inspiration att ta din privatekonomi och sparande till nästa nivå på ett lätt och roligt sätt. Min senaste medverkan var nyligen i avsnitt 164. Och så nu har jag min egen podd. För att citera Armstrong ” Ett litet steg för människan, ett gigantiskt kliv för Moa”.

Lyssna, dela, tyck till. Skriv gärna en på instagram med pepp, tips eller önskemål om vad du vill höra om för ämnen härnäst.  

Enjoy! /Moa

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


_81A9736_edited.jpg
bottom of page